Neem vrijblijvend contact op +31 6 19 60 15 00

Ontdek al onze activiteiten op Beleef het Avontuur

Informatie


Kanoverhuur Den Helder

Kanoverhuur Den Helder beschikt over meer dan 30 eenpersoons kano’s, 25 tweepersoons kano’s en 6 driepersoons canadesekano’s, 10 sups en 6 kindersups. Niet alle kano’s liggen op locatie, bent u met een grote groep moet u dit van te voren reserveren.

Kanoverhuur Den Helder valt onder de organisatie van Beleef het Avontuur, net zoals het klimpark De KlimVallei in Den Helder, Groepsverblijf en Hostel ‘de Admiraal’ en Klimpark Streekbos nabij Enkhuizen.

Groep suppers met instructeur bij Kanoverhuur Den Helder

Openingstijden

De openingstijden van Kanoverhuur Den Helder zijn gekoppeld aan de openingstijden van Klimpark De KlimVallei. U wordt doorgestuurd naar deze website voor de actuele openingstijden.

Meer informatie

Routes

De Helderse Vallei is het vertrekpunt van de 3 goed aangegeven kanoroutes die Den Helder rijk is, met onderweg diverse aanlegsteigers. Daarnaast heeft Den Helder diverse watergangen die goed toegankelijk voor kano’s zijn.

Meer informatie

Contact

Adres  Kanoverhuur Den Helder,
De Helderse Vallei 7A,
1783 DA Den Helder
Telefoon +31- (0)6 19601500

U mag zich melden bij De KlimVallei

Meer informatie

Locaties

Kanoverhuur Den Helder is onderdeel van Beleef het Avontuur

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag, bekijk onze veel gestelde vragen pagina

Meer informatie

Ontdek De Helderse Vallei

De Helderse Vallei is gelegen op een unieke locatie in natuurgebied Mariëndal, aan de zuidkant van Den Helder, in de directe nabijheid van duinen, strand, bos en moerassig struingebied.

Meer informatie