Neem vrijblijvend contact op +31 6 19 60 15 00

Ontdek al onze activiteiten op Beleef het Avontuur

Onze


locaties in Nederland

Reserveren

Kanoverhuur Den Helder valt onder de organisatie Beleef het Avontuur.

Beleef het Avontuur is de verzamelnaam van Klimpark Streekbos, De KlimVallei en Kanoverhuur Den Helder. Daarnaast is Beleef het Avontuur actief op het gebied van projectontwikkeling in de recreatiesector, bouw en onderhoud van klimparken, klimbossen, Ziplines, boomhutten. Ook bedenken, ontwikkelen en bouwen wij tijdelijke avontuurlijke concepten zoals Ziplines, Abseil-installaties op beurzen, evenementen en festivals waaronder Sail Den Helder en MadNes Festival Ameland.

Voor meer informatie neemt u dan contact op met info@beleefhetavontuur.nl

Bekijk onze locaties

Klimpark De KlimVallei in Den Helder

Sinds mei 2012 vindt u ons Klimpark midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal! De KlimVallei is een Eco- Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Naast klimmen kunt u bij ons ook een Kano of SUP huren.

In de direct omgeving is genoeg te doen voor jong en oud, zo bevindt zich op 50 meter het Pannenkoekenhuis ‘De Pannenkoekenvallei’ met terras uitkijkend op De KlimVallei. Voor de jongste bevindt zich op 100 meter de Helderse Vallei, dit is een bezoekerscentrum met kinderboerderij en blote voetenpad.

In het voorjaar kunt u heerlijk wandelen tussen de bloeiende bollenvelden en in de zomer kunt u verkoeling zoeken in het aangrenzende bos of de zee, deze bevindt zich op 1 kilometer van het klimpark.

kijk opwww.deklimvallei.nlvoor meer informatie.

Klimpark Streekbos In Bovenkarspel

Klimpark Streekbos is een Eco klimpark gelegen in het gelijknamige recreatiegebied het Streekbos wat sinds april 2015 bestaat.

Het is een spectaculair klimpark met meer dan 400 meter aan hindernissen 2 spectaculaire Ziplines en hoogtes variërend van 4 tot 12 meter. Naast het klimpark is er ook een 18 holes midgetgolfbaan, kanoverhuur, bootverhuur, restaurant, sterrenwacht, natuureducatiecentrum, trekkershutjes, groepskampeerterrein en kunt u verschillende arrangementen bij ons boeken.

Bij Klimpark Streekbos werken alleen gecertificeerde instructeurs die oog en interesse hebben in de klimmers en achterblijvers.

Meer informatie vindt u op www.klimparkstreekbos.nl