Neem vrijblijvend contact op +31 6 19 60 15 00

Ontdek al onze activiteiten op Beleef het Avontuur

In De Helderse Vallei


verveel jij je geen moment

Reserveren

Kanoverhuur Den Helder is gelegen in De Helderse Vallei. De Helderse Vallei is gelegen op een unieke locatie in natuurgebied Mariëndal, aan de zuidkant van Den Helder, in de directe nabijheid van duinen, strand, bos en moerassig struingebied.

Heerlijk wandelen of fietsen door het bosgebied, zonnebaden op het strand of roeien op het water, in De Helderse Vallei kan het allemaal.

Wat is er nog meer te doen in De Helderse Vallei?

De Pannenkoekenvallei

De Pannenkoekenvallei beschikt over een fantastisch terras met voor ouders goed overzicht op de speeltuin. In de nabije omgeving is een kinderboerderij.

Bij slecht weer kunnen kinderen zich binnen prima vermaken in de speelkamer! Voor jong en oud de plek om te ontspannen!

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.depannenkoekenvallei.nl/doen/ 

De KlimVallei

Sinds mei 2012 vindt u ons Klimpark midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal! De KlimVallei is een Eco- Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Naast klimmen kunt u bij ons ook een Kano of SUP huren.

In de direct omgeving is genoeg te doen voor jong en oud, zo bevindt zich op 50 meter het Pannenkoekenhuis ‘De Pannenkoekenvallei’ met terras uitkijkend op De KlimVallei. Voor de jongste bevindt zich op 100 meter de Helderse Vallei, dit is een bezoekerscentrum met kinderboerderij en blote voetenpad.

In het voorjaar kunt u heerlijk wandelen tussen de bloeiende bollenvelden en in de zomer kunt u verkoeling zoeken in het aangrenzende bos of de zee, deze bevindt zich op 1 kilometer van het klimpark.

Kijk op www.deklimvallei.nl voor meer informatie.

Fiets en wandelroute

Natuurlijk kan je in de Helderse Vallei ook genieten van de natuur met een mooie fiets en/of wandelroute.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.deheldersevallei.nl/nl/natuur/wandelroutes.html

Bezoekerscentrum De Helderse Vallei

Het bezoekerscentrum van De Helderse Vallei heeft een informatieve speelhoek voor de kinderen ingericht, naast een gezellige leestafel en mediatheek. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud en er is regelmatig een kleine tijdelijke expositie te bezichtigen.

www.deheldersevallei.nl/

Kinderboerderij

De Helderse Vallei bevat ook een kinderboerderij. Op de kinderboerderij wonen onder andere geiten, koeien, varkens, paarden, konijnen, kippen, schapen, vele verschillende volière vogels, een ezel en een pony.

Kijk voor meer informatie op: www.deheldersevallei.nl/nl/informatie/kinderboerderij/

Snackbar Donkere Duinen

Zodra je genoeg uitgewaaid bent kun je bij Snackbar Donkere Duinen terecht voor een lekker patatje.